El segon premi, al 4.536, deixa 500.000 euros a Magaluf i Palma

Gairebé tots els premis del sorteig de la loteria de Nadal han caigut a Mallorca

Gairebé tots els premis que han sortit en el sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, excepte la grossa, han rapinyat a les Balears. El més gros d'ells, el segon, al número 4.536, ha deixat 500.000 euros a quatre dècims venuts a Magaluf (1) i a Palma (3).

Gairebé tots els premis del sorteig de Nadal han caigut a Mallorca

Ha estat concretament a l'administració de loteria del carrer de Galeón de Magaluf i, a Palma, a les situades als carrers de Lucca de Tena, Antonio Frontera i Santiago Álvarez, al barri de sa Indioteria.

El segon premi, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie –per la qual cosa el posseïdor de cada dècim guanyarà 125.000 euros–, ha estat cantat a les 11.21 hores pels nins Nicole Chungara i Youssef Salhi, els quals, minuts abans, havien cantat el tercer cinquè, el del 39.415.

Segons les dades facilitades per Loteries i Apostes de l'Estat, el número s'ha venut a nombroses localitats, com a València, Barcelona, Callosa de Segura, Alacant, Saragossa, Àvila, Cadis, Madrid, Bilbao, Sevilla, Granada, Lleó, Mèrida, Guadalajara i Santa Cruz de Tenerife, entre d'altres.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF