Balears 08/05/2017

'Save Posidonia Project' acumula més de 500.000 visites

És un vídeo realitzat per conscienciar la població sobre la importància de preservar la posidònia oceànica

Ara Balears
1 min
Imatge de la Posidònia

PalmaEl vídeo, publicat a la pàgina de Facebook del Consell Insular de Formentera, 'Save Posidonia Project' està aconseguint moltes visites a les xarxes socials i acumula, a dia d'avui, més de 500.000 visualitzacions.

Save Posidonia Project és un projecte realitzat pel Consell Insular de Formentera per promocionar el turisme sostenible i llançar un pla d'acció per recaptar fons que aniran destinats, exclusivament, a la conservació de la posidònia oceànica. L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar la població de la importància d'aquesta planta marina en el present i, sobretot, per a les generacions futures.

Coincidint amb l'Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, al llarg del 2017 es pot participar activament en la causa i apadrinar cadascuna de les 7.600 hectàrees de posidònia que hi ha al voltant de l'illa de Formentera. Així mateix, tots aquells esdeveniments que es duguin a terme a Formentera durant enguany se sumaran al Save Posidonia Project mitjançant donacions.

stats