Infraestructures
Balears 28/10/2016

S'aprova l'adjudicació a Melià del lloguer del palau de congressos

L'adjudicació no serà efectiva fins que la junta de govern de l'Ajuntament no ratifiqui l'acord

Ara Balears
1 min
Melià calcula que, abans d’obrir les portes del palau de congressos, hi haurà d’invertir uns 4,6 milions d’euros.

PalmaEl consell d'administració del palau de congressos de Palma ha aprovat aquest divendres per unanimitat l'adjudicació del contracte d'arrendament del complex a la cadena Melià Hotels International SA, després que la mesa de contractació donés el passat 14 d'octubre llum verda a aquesta operació.

L'Ajuntament de Palma ha indicat també que el següent pas previ a la formalització del contracte entre ambdues parts, serà la ratificació de l'acord en la propera junta de govern.

Melià Hotels International SA va guanyar el concurs de la gestió del palau de congressos i l'hotel, amb una oferta econòmica de lloguer durant 15 anys, prorrogable per altres tres, de 2.151.001 milions d'euros anuals, a més del 5,59% del volum de vendes.

En la mateixa sessió, també ha estat aprovat el contracte de subministrament i instal·lació de les 2.454 butaques dels dos auditoris del palau. Així doncs, el consell d'administració ha ratificat l'acord de la mesa de contractació, del 14 d'octubre, que declarava a l'empresa Ascendir SL guanyadora del concurs de licitació amb una proposta econòmica de 765.336 euros, sense incloure l'IVA.

stats