Balears 29/04/2017

Santa Maria celebra aquest diumenge el dia gran de la Fira de primavera

S'espera que prop de 20.000 persones visitin el poble

Ara Balears
1 min
Santa Maria celebra aquest diumenge el dia gran de la Fira de primavera

PalmaEl darrer diumenge d'abril és dia gran al poble de Santa Maria. Com cada any, el municipi posarà punt i final a la Fira de primavera amb diversos actes de caràcter cultural, popular i comercial. El seu mercat setmanal la converteix en punt neuràlgic de la comarca durant els caps de setmana, però s'espera que aquest diumenge hi arribin a passar prop de 20.000 persones.

Les activitats començaran de bon matí amb els músic de la Colla de Gegants, que faran la sonada gegantera per donar el sus a la cercavila d'en Soler i na Maria, els gegants del municipi. Durant tot el matí hi haurà mostres i actuacions per tots els racons del poble.

A més, el Firó, el dilluns després de la Fira, no serà només festa local sinó nacional. Per tot això, els organitzadors esperen que els jocs, competicions esportives i la fireta de joc tradicional es converteixin en una cita més multitudinària.

La Fira de Santa Maria és una de les més antigues de Mallorca, amb més de 150 anys d'història. El que la caracteritza és la implicació del poble durant les dues setmanes en tota mena d'activitats programades. Aquest any, s'han desenvolupat una cinquantena d'actes que han girat al voltant de l'art, la cultura popular, l'esport i la solidaritat, a més de comptar amb les tradicionals mostres i atraccions.

stats