Balears 06/01/2018

Salom demana al Govern que convenci al PSOE i doni suport als pressupostos del PP

La delegada del govern espanyol ha assegurat que l'aprovació dels comptes suposarien més recursos per a les Balears

Efe
1 min
La delegada del govern, Maria Salom, durant el seu discurs en motiu del Dia de la Constitució

PalmaLa delegada del govern espanyol, María Salom, ha demanat aquest dissabte al Govern presidit per Francina Armengol que "convenci" als seus companys del PSOE per a què donin el seu vot favorable al Congrés dels Diputats als pressupostos generals de l'Estat de 2018

Amb l'ocasió de la celebració de la Pasqua Militar al Palau de l'Almudaina, Salom ha manifestat que l'aprovació dels pressupostos de l'Estat suposarien "més recursos" per a les Balears després que hagin estat prorrogats els de 2017, per la qual cosa les Illes rebran 67 milions d'euros menys. Salom ha qualificat d'"hipòcrita" la postura de l'executiu presidit per Francina Armengol per criticar al govern espanyol quan la situació es podria solucionar si el PSOE dona suport al Congrés als pressupostos de l'Estat.

La delegada del govern central ha convidat als socialistes de Balears a que deixin de banda les "protestes i queixes" i animi als socialistes a donar suport als pressupost de l'Estat de 2018. D'altra banda, Salom s'ha mostrat convençuda de que l'Executiu espanyol anirà creant noves places per reforçar la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Balears després dels anys de crisi que ha viscut l'estat espanyol.

stats