Balears 18/07/2016

La Ruta del Llonguet torna a una cinquantena d'establiments de Palma

Els establiments oferiran un llonguet i un refresc a 2,50 euros tots els dimecres fins al mes d'octubre

Ara Balears
1 min
La regidora Joana María Adrover mostra el cartell de la Ruta del Llonguet amb alguns dels comerciants que hi participen.

PalmaPalma tornarà a acollir a partir d'aquest dimecres la Ruta del Llonguet, que tindrà lloc tots els dimecres fins al 26 d'octubre en 49 forns i pastisseries de Ciutat. La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha destacat que, enguany, sis establiments més s'han sumat a la iniciativa després del "gran èxit, sobretot entre els residents", de l'edició anterior.

Enguany, es manté l'oferta d'un llonguet i una beguda a 2,50 euros. Un díptic amb el nom dels 49 forns i pastisseries que hi participen es repartirà a través de les oficines d'informació turística municipal i, com a novetat, una app mòbil ubicarà les pastisseries a Google maps. A més, durant aquests mesos, es promouran activitats paral·leles com els Tallers de llonguets, un concurs, Llonguets Gourmet i una cloenda final.

Adrover s'ha mostrat "contenta de poder donar suport a les iniciatives del petit comerç de Palma, que dóna una riquesa addicional a la nostra ciutat".

stats