Balears 24/10/2016

El retard en els permisos d'obra a Ciutadella arriba als cinc mesos

L'Ajuntament argumenta falta de personal, mentre que el PP acusa l'equip de govern de paralitzar tota activitat econòmica

Ivan Martín
2 min

CiutadellaEl Partit Popular de Ciutadella ha expressat indignació després que l'Ajuntament d'aquest municipi hagi reconegut un retard de cinc mesos de mitjana en la concessió de llicències d'obres. Aquesta situació, a parer del portaveu del PP, Joan Benejam, "reafirma el que denunciam des de fa temps: l'Ajuntament té la ciutat paralitzada".

A més a més, Joan Benejam assegura que, "tot i que és una primera passa admetre que hi ha un problema, no han de quedar de braços plegats. Cal actuar i donar resposta a aquest greu problema per a tots els ciutadellencs. De fet, la informació que tenim nosaltres no és de cinc mesos de retard per rebre una llicència d'obra; passa de sis mesos i en alguns casos són fins a set". Per tot plegat, el portaveu popular demana a l'equip de govern, configurat per PSM, PSOE i Gent x Ciutadella, que posi fil a l'agulla i resolgui una dinàmica perillosa per a l'economia dels ciutadans i per al mateix ajuntament. En aquest sentit, Benejam remarca que "estam parlant d'una font d'ingressos vital per al Consistori".

L'Ajuntament de Ciutadella esgrimeix problemes de personal per justificar la demora. Segons fonts properes a Dalt la Sala, l'equip s'ha reduït a la meitat per diferents motius. Però lluny d'apuntar una solució, Joan Benejam diu que "no som nosaltres els qui hem de donar resposta al problema. Nosaltres no governam ni gestionam. En altres casos ens han consultat, però són ells els qui han de prendre les decisions pertinents. Desconec quina pot ser la solució, però és evident que si falta personal, s'ha d'habilitar, o bé redistribuir les feines".

En el Partit Popular de Ciutadella creuen que aquests fets els donen la raó en les seves acusacions a l'equip de govern de paralitzar la institució i l'activitat econòmica del municipi.

stats