Publicitat
Publicitat

MANACOR

Els regidors imputats per l'escridassada a Bauzá no declararan

Els regidors imputats recordaren que "la concentració contra el president Bauzá va transcórrer majoritàriament de manera pacífica"

Els regidors del PSM a l'Ajuntament de Manacor, Sebastià Gaià i Miquel Oliver; el d'Esquerra, Joan Llodrà, i els tres ciutadans que la justícia imputà arran de l'escridassada a Bauzá el maig del 2012 no hauran de declarar, de moment. Les declaracions s'han suspès arran del recurs que un dels imputats ha presentat a l'Audiència Provincial.

Aquest recurs ha estat admès a tràmit i pot suposar la desimputació dels regidors i també dels tres ciutadans anònims que s'han vist implicats en el procés judicial que investiga els incidents registrats durant la visita del president José Ramón Bauzá a la seu del PP local el maig del 2012. En un primer moment les declaracions dels imputats estaven previstes per a aquest mes, però no serà fins que els tribunals resolguin el recurs que se sabrà si els regidors continuen imputats.

Per part seva, els regidors imputats recordaren que "la concentració contra el president Bauzá va transcórrer majoritàriament de manera pacífica". De fet, la concentració del 15 de maig de 2012 reuní centenars de persones davant la seu manacorina del Partit Popular. Durant la protesta es varen sentir crits, es varen tirar alguns objectes i es registraren dos detinguts, a més d'una gran presència policial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF