Publicitat
Publicitat

Un regidor del PP s'absté en la reprovació del batle de Mancor

El batle de Mancor, Joan Antoni Ripoll (PP), no va rebre el suport de tots els edils del seu grup polític ahir en el ple que discutia la seva reprovació pel seu vot en l'Assemblea de Batles del 8 de novembre. Josep Frontera, regidor de Cultura, qui també s'havia abstingut en l'aprovació d'una moció contra el TIL el mes d'agost passat, s'abstingué en la votació, declarà després que no està en contra de les intencions del polèmic decret, però sí del calendari d'aplicació que s'ha seguit i de la manera d'implantar-lo per part del Govern, "sense diàleg ni consens".

Tot i el vot de Frontera, la reprovació no va tirar endavant, ja que hi votaren en contra els altres regidors populars (4) i tan sols rebé el suport dels tres edils de l'oposició (PSM-IV i PSOE), que havien presentat la moció acusant el batle de no representar el seu Ajuntament en l'Assemblea de Batles. Cal recordar que el Consistori mancorí es va declarar contra el TIL en un ple el mes d'agost passat gràcies a l'abstenció de dos edils populars. Tot i això, després Ripoll va votar contra la moció que demanava la retirada del decret a Palma.

En l'escrit de resposta -no va voler debatre el tema-, Ripoll va afirmar que a l'assemblea no representava el ple, sinó a ell mateix com a batle "votat per la majoria".

Pancartes de rebuig

El primer edil va aprofitar la sessió plenària per denunciar l'aparició a casa seva de tres llençols penjats amb inscripcions acusatòries després de la celebració de l'assemblea. Segons va indicar, una d'aquestes pancartes deia: "Aquí viu un mentider, no representa el poble". Ripoll va fer constar que també hi apareixia el símbol de la Plataforma Crida. L'oposició, com a resposta, va dir que no era responsable d'aquests fets i l'acusà d'implicar-hi la plataforma sense saber si hi tenia res a veure.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF