El refugi de l'Arenalet d'Albarca, a punt per tornar a obrir les portes

Una vegada finalitzades les obres d'adequació que han obligat a mantenir-lo tancat durant uns mesos, el proper 1 de juliol la instal·lació tornarà a estar en funcionament

El refugi de l' Arenalet d'Albarca, situat al Parc Natural de Llevant, a Artà, ja està a punt per tornar a obrir les portes als excursionistes una vegada han finalitzat les obres d'adequació que s'hi han realitzat els darrers mesos.

La intervenció més important ha estat el desmuntatge i la construcció posterior de les dues porxades de davant l'edifici principal i de l'edifici annex. A més, s'ha aprofitat el període de tancament per fer un manteniment exhaustiu de les instal·lacions. Totes les tasques s'han fet amb mitjans propis de l'Ibanat.

D'aquesta manera, segons ha informat el Govern, el refugi, situat en un entorn paradisíac, tornarà a obrir les portes el proper 1 de juliol.

En aquest sentit, les reserves per a pernoctacions a partir de dia 1 d'agost s'han pogut fer amb normalitat. Ara, els interessats a reservar el refugi per al més de juliol ho podran fer per la mateixa via habitual, a partir d'aquest dijous dia 23 de juny.

Les reserves es poden fer accedint a la pàgina web de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat) amb 90 dies d'antelació.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF