Un reconeixement a la plaça de l'Esperança de Son Gotleu

L'espai d'esbarjo multicultural del barri palmesà creat pels alumnes del CEIP Es Pont ha estat finalista del premi Aprendizaje y Servicio 2016

La plaça de l'Esperança, el projecte amb el qual els alumnes de sisè de Primària del CEIP Es Pont retornen la vida a l'abans coneguda com a plaça dels metges de Son Gotleu, ha estat reconeguda en l'edició de 2016 dels premis Aprendizaje y Servicio de la Red Española de Aprendizaje-Servicio.

La iniciativa del CEIP Es Pont va ser finalista i, a més, va rebre una menció especial per part del jurat per la promoció d'una societat inclusiva. Amb el projecte, es pretén facilitar la integració i les relacions afectives entre els diferents col·lectius i reforçar la convivència als espais públics dinamitzant-ne la vida comunitària.

El batle, José Hila, acompanyat per la tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll; el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, i el regidor del districte de Llevant i tinent de batle de Mobilitat, Joan Ferrer, han visitat aquest dilluns el centre escolar per felicitar l'equip directiu.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF