Balears 16/07/2015

Podem diu que l'aplicació de la LOMQE que preveu March "no és el que s'havia acordat"

La portaveu al Parlament de la formació d'esquerres qüestiona a les xarxes socials la posició d'Educació

Ara Balears
1 min
Laura Camargo. / I. BUJ

PalmaLa decisió de la Conselleria d'Edució de Martí March d'aplicar la LOMQE intentant minimitzar-ne els efectes ha rebut crítiques d'un dels socis del Pacte. Podem qüestiona que la posició del conseller respecte a la llei educativa i les mesures que s'ha anunciat que es prendran per suavitzar la norma encaixi dins l'acord de governabilitat a què varen arribar PSIB, MÉS i Podem sobre aquesta qüestió.

"Això que ha dit Martí March no és el que s'havia acordat respecte de la LOMQE". Així s'ha manifestat la portaveu de Podem al Parlament i una de les negociadores de l'acord de govern, Laura Camargo, en referència a les declaracions fetes pel conseller d'Educació a l'entrevista concedida a l'ARA Balears,en què March declara que "no podem enganar la gent dient que farem uns currículums que no tenen res a veure amb la LOMQE" i en la qual recorda que es tracta "d'una llei orgànica, d'obligat compliment, que té un calendari d'aplicació i que el Govern ha d'aplicar".

"Començam bé", diu en to irònic Camargo en el seu tuit. A l'entrevista, March detallava que "dins els currículums nosaltres podrem introduir aquelles coses que puguem introduir que consideram importants: des del punt de vista de les assignatures marginades, des del punt de vista de les competències europees", però que no pot derogar la LOMQE.

stats