CIUTAT
Balears 03/07/2013

El PSIB fa una campanya per criticar les retallades ferroviàries del Govern

El partit assegura que les retallades del Govern en els serveis ferroviaris són "les més grans de la història de Mallorca"

Ara Balears
1 min

PalmaEl diputat del PSIB, Cosme Bonet, ha presentat la campanya "Pots esperar d'assegut" a l'estació Intermodal de Palma contra les retallades als Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), que van entrar en vigor dilluns. La campanya inclou un breu vídeo sobre l'augment de l'espera que han de patir els passatgers. Cosme Bonet ha dit que els ajustos s'han fet "sota una falta total de transparència i d'informació" i plenes "d'improvisació".

El Govern i SMF han eliminat tres de cada quatre freqüències en hora punta durant els mesos de juliol i agost, segons denuncien els socialistes. Les principals línies de tren afectades han estat la d'Inca, amb 14 trens menys, i la de Marratxí, amb suspensió de la L2. Tot això ha comportat que augmenti el temps dels trajectes i els bitllets s'han encarit fins a un 60%. La campanya afirma que les retallades fetes per SFM s'han anat "rectificant sobre la marxa" i recull frases com "Tu pagues més, mentre ells retallen un servei que necessites també durant l'estiu. Està clar que és el seu problema". Cosme Bonet ha declarat: "Estam davant un embull que se suma a tota una gestió global de la Conselleria i dels Serveis Ferroviaris".

stats