Balears 12/01/2017

El PSIB demana la compareixença de Miquel Vidal per les subvencions irregulars de 2007

Els socialistes demanen que la petició es tramiti amb urgència per "l'alarma social" generada per l'informe de Sindicatura de Comptes

Ara Balears
1 min
El president del PP, Miquel Vidal, en imatge d'arxiu

PalmaEl president del PP, Miquel Vidal, podria veure's obligat a comparèixer davant la Comissió d'Assumptes Generals i Institucionals per donar comptes de l'informe de la Sindicatura de Comptes que assenyala que la formació va rebre indegudament més de 150.000 euros públics per a la campanya electoral de 2007.

L'escrit demana que la petició es tramiti pel procediment d'urgència “atesa l'alarma social produïda” per la publicació de l'informe. El portaveu parlamentari socialista, Andreu Alcover, ha advertit el PP que “no serà capaç de trencar amb el seu passat més immediat de corrupció fins que no comenci a assumir responsabilitats per tot el que han fet” i per això ha animat els populars que “acceptin la compareixença i no intentin cap subterfugi per evitar donar explicacions en seu parlamentària”.

Segons Alcover, “el que ha de fer (el PP) és donar explicacions a la ciutadania, demanar perdó per tots els casos de corrupció que protagonitzen i, sobretot, tornar els doblers que han rebut irregularment”.

stats