Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE...

Una prova que (no) fa por

La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, 's'enfronta' a la prova del VIH

Aquest dimecres dematí, la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha visitat l'associació ALAS per donar suport a les proves del VIH que aquest dijous es realitzaran a l'entitat, de manera ininterrompuda, per celebrar el Dia nacional d'aquesta prova. En un primer moment, Huertas s'ha mostrat reticent i fins i tot poruga a l'hora de rebre la punxada necessària per obtenir una mostra de sang, sobretot perquè l'al·lot que havia de punxar-la ha hagut d'esperar que els mitjans fessin fotos, cosa que n'ha fet allargar l'angoixa. Finalment, la presidenta del Parlament ha rebut la punxada sense cap sobresalt.

Noblesa obliga

La consellera d'Hisenda, Catalina Cladera, s'ha presentat mitja hora tard en una roda de premsa que havia convocat a la seu de l'ISBA, perquè una reunió prèvia s'ha allargat més del compte. En finalitzar, el seu cap de premsa s'ha volgut disculpar, un per un, amb tots els periodistes presents. Un detall que gairebé mai es té i que cal posar en valor.

El pacte d'Inca aireja les seves discrepàncies

Els partits que governen l'Ajuntament d'Inca (el PSOE, MÉS, INDI i El Pi) han tingut les seves diferències des del començament de la legislatura. MÉS s'ha desmarcat en alguna ocasió de decisions que han pres els seus socis de govern. Ara, però, El Pi i INDI han fet una passa més i han acusat d'immobilisme els seus socis respecte de la Ronda Nord. La tensió en el Pacte d'Inca augmenta i els regidors s'envien missatges enverinats a través de les xarxes socials.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF