Balears 30/06/2013

13 propostes per gaudir De la Part Forana

A. Z.
2 min
Les places de la Part Forana acullen la majoria de revetles.  Molts dels joves que assistien fins ara a la revetla de Biniali aguantaven fins a l'alba.

Palma.Les revetles de Mallorca ja han començat a les totes. Ahir mateix, centenars de persones ompliren la plaça d'Esporles amb motiu de les festes de Sant Pere. La bauxa continua avui amb l'actuació de Taverners.

Per part seva, Portocristo celebrà una nova edició del Rockin Matxín Festival amb el blues de Los peligrosos gentleman i els rockabilly de The Volcanos, entre d'altres. A més a més, Horris Kamoi encengué la revetla de Sant Marçal, a Marratxí, mentre que Lloseta gaudí del festival +KSamba, amb una cercavila de batucades de Mallorca. Però n'hi ha moltes més. El col·lectiu Mallorca Verbena Tour ha fet un recull de les principals revetles i festivals d'aquest estiu (podeu consultar totes les activitats a la seva web, mallorcaverbenatour.cat ). Aquí us oferim un parell de propostes per a aquests mesos d'estiu.

Lloseta, 5 de juliol

Els quintos de l'any 95 organitzen divendres que ve la primera festa de l'estiu. Per primera vegada, tindrà lloc al Palau d'Aiamans. Hi haurà concerts d'Enrokats, The Sniffers, 4L i Ses Bubote.

Santa Maria, 6 de juliol

La Factoria de So de Santa Maria acull l'Inc'omodo Festival. A part de la música, hi haurà mercadet i un skatepark .

Campanet, 6 de juliol

Campanet durà a terme el proper dissabte el seu carnaval d'estiu a la plaça de Son Bordoi. Hi haurà trobada de batucades, la Xaranga des Grif (de sa Pobla) i La loca motora.

Biniali, 9 de juliol

En comptes de celebrar la revetla en dissabte, Biniali la passa a dimarts per evitar les aglomeracions anuals. Un any més, Filats Show estrena temporada en aquest petit llogaret amb música de gresca i un concurs sorpresa.

Consell,

12 de juliol

El CD Consell Femení celebra la seva festa de final de temporada. Començarà a les 23.00 hores en el pàrquing del pavelló de Consell. Hi haurà concert amb Ses Bubotes i el DJ Noel.

Portocristo, 12 de juliol

Portocristo ofereix la seva tradicional revetla amb les actuacions de Vandeshow, La loca motora i DJ Marxi. I dia 13, actuacions de Frank Prohens, Mystart i DJ Andriu.

Inca, 19 de juliol

La capital del Raiguer acull l'Inca Riu'n'Rock al quarter General Luque. Hi actuarà el duo monologuista Trovador de l'humor i Peramunt Comedy. Així mateix, hi haurà concert d'Anegats (per presentar el nou disc, Brou ), Estación de sonido, Islanders i Some People.

Lloseta, 20 de juliol

Nova festa a Lloseta, en aquesta ocasió el carnaval d'estiu. La rua, amb un recorregut que partirà de l'avinguda del Cocó, s'incia a les 21 hores. Cal inscripció prèvia a l'Ajuntament.

Santanyí, 26 de juliol

Concert de la Glissando Big Band amb motiu de les festes de Sant Jaume. Serà a la plaça de Santanyí. Anuncien música swing i una ballada.

S'Estanyol, 26 i 27 de juliol

El divendres 26 de juliol hi haurà festa de l'espuma, mentre que dissabte 27 tindrà lloc el concert de The Billy young band, que reten homenatge a AC/DC.

Inca, 27 de juliol

Arriba la VIII edició del Birracruzis (l'Ajuntament li ha canviat el nom) tot coincidint amb les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén.

Sineu, 14 d'agost

Per agost torna la Mucada (festa del Much de Sineu), que en celebrarà la desena edició.

Lloseta, 15 de setembre

Lloseta acollirà per setembre el Rural Running Summer festival, que defineixen com "la primera cursa-festa del mon".

stats