Publicitat
Publicitat

La productora d' 'Això és mel' demanà cordialment al nin que es llevàs la camiseta verda

Un portaveu explica que han sortit camisetes verdes en un programa anterior i que el que succeí a Santa Eugènia fou un intent de no polititzar un programa de contingut gastronòmic

Un portaveu de la productora del programa d'IB3 'Això és mel' ha dit que, efectivament, un dels responsables del programa demanà a un nin de 10 anys de Santa Eugènia que es llevàs la camiseta verda de la Plataforma Crida.

Tant la família de l'al·lot, que havia de tocar el tamborino i el flabiol davant les càmeres, com la productora audiovisual han confirmat que es demanà cordialment al nin que es canviàs la camiseta.

Un portaveu de la productora ha explicat a l'ARA Balears que al programa que emet IB3 ja havien sortit camisetes verdes en el programa que es rodà a Montuïri i que els fets de Santa Eugènia respongueren a un intent de no polititzar un programa de contingut gastronòmic.


NOTA DE L'EDICIÓ:

Alguns lectors han fet arribar a l'ARA Balears la seva queixa perquè els seus comentaris en aquesta notícia no han estat publicats de manera instantània. El sistema que utilitza l'Arabalears.cat no permet validar automàticament els comentaris que els lectors escriuen a l'edició digital, sinó que s'han de validar manualment. Degut a què ahir i avui són dies festius, l'Arabalears.cat està en serveis mínims i ha fet menys actualitzacions del que és habitual, per aquest motiu s'han produït alguns retards. Gràcies per la vostra consideració.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF