Publicitat
Publicitat

Un nou producte "tradicional i local" fet per dues empreses mallorquines

El celler Mesquida Mora i la fàbrica Huguet presenten el vi Tristol amb un etiquetatge especial

La jove cellerera Bàrbara Mesquida Mora recupera el seu vi Trispol 2014, aquesta vegada juntament amb la fàbrica de ceràmica Huguet, per "crear una cosa nova unint dues empreses que en principi no tenen res a veure però que aposten pel producte ecològic, artesanal i local", segons una nota del celler.

La nova creació, que va ser presentada aquest dimarts a la fàbrica Huguet, és que a les etiquetes del vi apareixen rajoles hidràuliques. Unes rajoles que van ser "les trepitjades durant la meva infància a casa dels avis materns de Can Verdera, a Porreres", explica la cellerera Mesquida. "Un Trispol ('sòl') és un dels elements necessaris per emprendre un nou projecte vital. El trispol és cos, estructura; és una manera propera de fer referència a la mare terra, la que ens dóna la vida i el vi", afirma Mesquida. Precisament, aquest és el motiu pel qual es van unir les dues empreses.

Els assistents a l'acte varen poder veure la fabricació de l'etiquetatge en directe i també van poder tastar el vi. A més, es va presentar una edició limitada d'una caixa de fusta amb una rajola i tres botelles de vi a l'interior.

Mesquida ha apostat "per la innovació, en clau de sostenibilitat i responsabilitat social". De fet, el seu celler va ser un dels primers que va defensar, a les Balears i a tot l'Estat, aquesta nova manera de fer vi, "sense herbicides ni fertilitzants".

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 12/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF