TURISME
Balears 24/06/2013

El principal diari alemany desacredita Mallorca amb la degradació de la Platja de Palma

El 'Bild' parla de la prostitució, els comes etílics, el 'balconing' i els "clans del crim" de l'Arenal

ARA Balears
1 min

PalmaEl principal diari alemany, el 'Bild', amb devers dotze milions de lectors diaris i el doble a la pàgina web, ha publicat un dur reportatge sobre Mallorca centrat en la degradació de l'Arenal -sobretot del balneari 6-, però que desacredita tota l'illa. L'article, molt complet, parla de la prostitució, l'alcohol i "el costat més fosc" de la Platja de Palma, on passen les nits de les vacances milions de turistes germànics cada any.

El diari explica que l'atur ha escalat fins a "gairebé el 30%", el preu dels habitatges ha caigut un terç en un any i el 2012 hi va haver 74.573 delictes a Mallorca. Fa servir aquestes xifres per parlar de pobresa i fins i tot de misèria, de les immigrants que es dediquen a la prostitució a la Platja de Palma i de les que s'hi han detingut acusades de robar a turistes; dels venedors ambulants d'origen subsaharià, de la ingesta descontrolada d'alcohol i de l'ambient de festa, sexe i alcohol barats del balneari 6.

El 'Bild' no dubta a parlar de la degradació de tota l'illa a partir d'una zona molt concreta que dibuixa com un perill per als turistes alemanys. La mateixa zona que el Govern va prometre durant anys que reformaria i on ara es permetrà que els hotels siguin encara més alts.

stats