Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La presentació oficial dels 'bobbies' a Magaluf i a la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Rakel Sánchez ‏(@RakelSanchezC): "Amb tots els meus respectes als dos 'bobbies'... i a l'operació Maquillatge de l'Ajuntament... però allò cert és que tot continua igual a #Magaluf".

Jaume Oliver Ripoll✏ (@OliverJaume): "Magaluf, 2 'bobbies', 30 periodistes...".

Xisco Umbert (@xiscoumbert): "Els '#Bobbies' patrullant a Punta Balena amb estil de posat amb la premsa dirigida. En això queda l'operació. Estètica".

Laura Jurado (@old_eyre): "La presentació oficial dels 'bobbies' a Magaluf ha estat vergonyosa i absurda. Si fos TV, la BSO seria Benny Hill. Jo crec q esmentaré Kant".

Toni Bennàssar (@abennassar): "Sorprès que aquells que criden 'Gibraltar español' impulsin una cessió de sobirania de Magaluf a l’imperi britànic".

Sergio Cano Orihuela (@uksergio): "Penes més dures i estrictes i més educació des d'una primerenca edat. Hem d'acabar amb aquesta xacra. #NiUnaMenos #ViolenciaMachista #Cuenca".

Joana Maria Escartín (@jomaesbi): "INSUPORTABLE. Els cadàvers de Marina Okarynska i Laura del Hoyo estaven cremats i amb restes de calç. #NiUnaMas #NiUnaMenos RAJOY, MOU-TE".

Pere Joan Mateu (@pebredecirereta): "No m'estranya que els liberals es vulguin carregar alguns serveis públics. La ineficiència és tan evident que posa la crítica molt fàcil".

Toni de Can Forn (@toninadalurrea): "La prohibició de l'himne nacional a València és un gran avanç, a les coes de l'atur ja es nota".

Antoni Miquel Lucas (@tonimiquel1977): "A 2€/nit en una estada mitjana de 10 dies serien més de 100 milions d'€ només al juliol si ja tenguéssim ecotaxa. #acordspelcanvi".

Guillem Bosch (@candelaigua): "Quina feina tenen els assessors? És obligatori que cada govern en contracti?".

Pere Bueno (@perepanera): "El Govern vol fomentar el consum d'antidepressius entre els administrats: fa públic el currículum dels assessors".

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF