Balears 12/05/2016

El PP no troba un candidat de consens i es dóna de temps fins dilluns

El president de la formació a Balears, Miquel Vidal, descarta presentar-se a la vegada que diu que acceptaria ser el cap de llista

Jaume Vinyas
1 min
El president del PP balear, Miquel Vidal, donant explicacions als mitjans de comunicació.

PalmaEl PP balear es dóna uns dies per escollir el candidat a les eleccions generals del 26-J. La Junta Regional del partit ha decidit obrir un procés d'elecció de candidats que començarà amb la recepció dels currículums dels interessats. La junta insular hauria de decidir-se dilluns. En cas que no hi hagués acord, el comitè regional traslladarà els possibles noms a Madrid, als òrgans de direcció nacionals del partit. Així ho ha explicat el president del partit, Miquel Vidal, en acabar la junta.

Vidal ja ha avançat que ell no serà el substitut de l'exbatle de Palma, Mateu Isern, tal com havien especulat alguns mitjans. "No toca, no seré el candidat ni presentaré el meu currículum", ha assegurat afegint que "m'ho han demanat però entenc que ara toca fer feina aquí i no toca anar a Madrid". Amb tot, ha afegit que sempre està "a disposició del partit" i que si la junta insular li ho demanés, ell acceptaria. Immediatament, ha reconegut que pràcticament descartava aquesta possibilitat.

A banda del de Vidal, el nom que ha sonat més fort ha estat el de la vicepresidenta del partit, Maria Salom, una figura amb molt bones relacions amb la direcció estatal del carrer Gènova però que no estaria en disposició d'aconseguir el suport unànime de tots els grups que conformen PP balear.

stats