PRECAMPANYA ELECTORAL
Balears 01/06/2016

El PP presenta una candidatura "a favor dels ciutadans"

Els conservadors han presentat els candidats per Balears a les eleccions del 26 de juny a la platja de Can Pere Antoni de Palma

Ara Balears
1 min
Els candidats del PP s'han presentat a la platja de Can Pere Antoni a Palma.

PalmaLa número u del PP al Congrés per Balears en les eleccions del 26 de juny, Teresa Palmer, ha afirmat aquest dimecres que el seu partit "l'única cosa que vol és anar a favor dels ciutadans, del seu benestar, del creixement econòmic de l'estat espanyol i de la creació d'ocupació".

Els candidats del PP al Congrés i al Senat per Balears han posat a la platja de Can Pere Antoni de Palma, en un acte de precampanya electoral, amb un cartell que deia: 'Espanya seriosament'.

Palmer ha declarat als periodistes que la candidatura que presenta el PP és "en positiu i no va en contra de ningú, com fan uns altres".

L'objectiu en la precampanya i en la campanya és treballar "molt" perquè el PP "torni a guanyar les eleccions" i ho faci amb més diferència de vots que en els passats comicis de desembre.

La candidata ha assenyalat que el PP és "l'únic partit que pot garantir la consolidació del creixement econòmic i la creació d'ocupació".

"Hem demostrat que sabem governar i continuarem en aquesta línia", ha afegit.

Quan se li ha demanat per la possibilitat que el PSOE aposti pel govern de la llista més votada, Palmer ha advertit que Pedro Sánchez, el candidat socialista a la presidència del Govern, "canvia d'idea cada dia", per la qual cosa una vegada que "es defineixi" de manera definitiva ja es pronunciarà.

stats