Balears 05/06/2017

El PP de Palma exigeix la dimissió de Ferrer per la denúncia de Protecció de Dades

Marga Durán exigeix al regidor de Mobilitat que pagui la possible multa de la seva butxaca

Ara Balears
2 min
La cap de l'oposició a Cort, Marga Duran, en imatge d'arxiu.

PalmaLa portaveu del PP de Palma, Marga Durán, ha exigit aquest dilluns la dimissió del regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, després que aquest hagi anunciat que l'Agència Espanyola de Protecció de Dades ha obert un expedient sancionador contra la Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) per una presumpta revelació de dades quan l'ens municipal va denunciar un suposat ús indegut dels abonaments facilitats a l'oposició per aparcar de manera gratuïta.

“És inacceptable que els ciutadans de Palma hagin de pagar de la seva butxaca una multa per la persecució política de Ferrer”, ha assenyalat Durán, qui ha exigit al regidor “que pagui la multa de la seva butxaca i dimiteixi de manera immediata per haver proporcionat dades privades, a més d'errònies, de l'oposició”. “Mai un regidor del PP ha fet un ús fraudulent de les targetes de l'SMAP. La realitat és que, per justificar la decisió d'enretirar les targetes i fer mal a l'oposició, es va acusar falsament regidors del PP”, hi ha afegit.

Durán ha avançat, a més, que els regidors del PP estudiaran la possibilitat d'emprendre mesures legals contra Ferrer, a qui han reclamat que no utilitzi els serveis jurídics de Cort per al·legar. “Els serveis jurídics s'han de dedicar a defensar una actuació individual, impulsiva i al marge de la llei?”, s'ha demanat. Després ha respost que “la supèrbia de Ferrer ens ha duit fins aquí”.

La cap de l'oposició, finalment, ha lamentat que, “una vegada més, el batle ni hi és ni se l'espera”. “Ens agradaria saber què opina José Hila sobre el fet que un dels seus regidors hagi vulnerat la Llei de protecció de dades i hagi provocat que l'Ajuntament s'hagi de fer càrrec d'una sanció per l'ús fraudulent d'informació privada”, ha dit.

stats