Balears 24/08/2017

El PP de Palma denuncia la "deixadesa" dels torrents de Sant Jordi

Critica, també, el requeriment que Cort ha fet a AENA perquè s'aturi l'activitat a l'aeroport durant la nit

Martí Gelabert
1 min
La portaveu popular, Marga Duran

PalmaEl PP de Palma ha criticat la "deixadesa de l'estat dels torrents" de la zona de Sant Jordi. La portaveu popular, Marga Duran, ha tornat a denunciar que "l'àrea d'Emaya no funciona". En aquest sentit, ha insistit que els veïns de la zona ja no poden esperar que s'hi cerqui una solució i ha recordat les inundacions que varen provocar fa uns mesos.

"Hi ha problemes que són històrics", ha destacat Duran. Ha instat el batle, Toni Noguera, que no deixi passar aquesta situació i ha demanat explicacions sobre els resultats de l'estudi per elaborar un pla de gestió sostenible de les aigües de Sant Jordi. Ha reclamat quan es farà públic i quan se'n sabran les conclusions.

Duran també ha criticat la presidenta d'Emaya, Neus Truyol. En aquesta línia, ha exigit que sol·liciti al conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, que dugui a terme la neteja del torrent, ja que, assegura, és competència autonòmica.

Contra el tancament de Son Sant Joan a les nits

Així mateix, la portaveu popular s'ha mostrat molt crítica amb la carta que Truyol envià a Madrid per demanar la paralització de l'activitat a l'aeroport de Palma entre les 23 h i les 6 h per reduir impactes ambientals i socials.

"Les accions del govern sempre han de venir sustentades després d'uns estudis i de mesurar les conseqüències del que demanes", ha apuntat Duran. Ha dit que el Govern està "obsessionat amb la saturació turística" i ha assegurat que tancar l'aeroport aquestes hores suposaria problemes per a la connectivitat.

stats