Balears 17/04/2015

"El PP ha convertit l'Ajuntament de Vila en un 'Gran Germà'"

El candidat socialista a la batlia d'Eivissa, Rafa Ruiz, es presenta entre acusacions al PP i es compromet a desenvolupar "una política seriosa"

Nou Diari
1 min
El candidat socialista a Vila, Rafa Ruiz

EivissaEl candidat socialista a la batlia de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha acusat el Partit Popular de convertir el Consistori de Vila en un "Gran Germà", amb una legislatura marcada per la renúncia de dues batlesses, Marienna Sánchez Jáuregui i Pilar Marí, i el nomenament d'una tercera primera edil que era "la número 14" de la llista electoral, segons ha recordat sobre Virgínia Marí.

Així ha qualificat Rafa Ruiz l'actual govern municipal del PP de Vila durant la presentació oficial de la seva candidatura a batle de la ciutat d'Eivissa, duita a terme aquest dijous vespre al teatre Pereyra.

A l'acte es va poder veure el portaveu de PSOE-Pacte al Consell, Xico Tarrés, a qui es va oposar Ruiz quan una part de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) va voler que fos el candidat per a l'alcaldia de Vila, càrrec que Tarrés va ocupar durant dues legislatures consecutives. També hi van assistir el secretari general i candidat al Consell, Vicent Torres, i històrics del partit com Juan Navarro.

"Tenim una ciutat sotmesa a la paràlisi permanent", va criticar Ruiz, que va preguntar als presents si "algú ha vist millores en la neteja, en habitatge o en l'estació d'autobusos". També va qüestionar que el Consistori expliqui en la seva caixa amb un romanent pressupostari de 17 milions d'euros "que no s'han invertit" i va preguntar si és que el PP "no sap" a quins projectes destinar-los. El candidat del PSOE a Vila va assegurar que té “projecte” per a la ciutat i que lluitarà “pels que menys tenen”. També va prometre que el seu equip de govern serà “transparent” i que desenvoluparà una “política seriosa”.

stats