Balears 23/09/2015

El PP exigeix a Armengol que "sigui respectuosa amb el mandat parlamenteri" i cessi els seus dos alts càrrecs

El portaveu, Miquel Ramis, creu que "la deriva del Govern continuarà amb Podem omplint-se la boca amb denúncies sobre determinades actituds que no li agradin"

Ara Balears / Efe
2 min

PalmaEl portaveu del PP balear, Miquel Ramis, ha exigit avui a la presidenta de Balears, Francina Armengol, que "compleixi amb el mandat" del Parlament i cessi el director general del IB-Salut i parella de la consellera de Salut, Juli Fuster, i l'assessor de la Conselleria de Treball i fill del diputat Vicenç Thomàs, Pau Thomàs.

En una roda de premsa duita a terme avui, Ramis ha recordat les paraules de Francina Armengol el dia de la seva investidura, quan va afirmar que el Parlament "tornaria a ser el representant de la sobirania popular". "I ara diu que no pensa acatar el mandat del Parlament; ja veiem el molt que duren els seus discursos", ha criticat Ramis, que ha insistit que Armengol ha de complir amb la moció del PP, aprovada ahir també amb els vots de Podem i Ciutadans, per la qual la cambra insta el Govern que cessi ambdós alts càrrecs.

En aquest sentit, Ramis ha demanat a Armengol que "sigui respectuosa amb el mandat parlamentari, anteposant els interessos dels ciutadans als del seu partit, encara que sabem que no ho farà". Ramis també ha donat la seva opinió sobre aquest primer "desacord" entre els socis del Pacte, quan no han passat "ni cent dies de govern".

Per Ramis, "Armengol és una presidenta feble, segrestada i funàmbula, a la qual li costarà mantenir l'equilibri en el Govern, la qual cosa ens preocupa molt". En opinió de Ramis, "la deriva del Govern continuarà amb Podem omplint-se la boca amb denúncies sobre determinades actituds que no li agradin del Govern i de l'oposició, perquè ells es creuen representants de la puresa política i estiraran la corda fins que posin en joc els seus propis càrrecs". "No obstant això, no veig Xelo Huertas deixant la presidència del Parlament, ni els diputats de Podem deixant el seu escó; molts titulars de premsa i res més".

stats