Balears 11/09/2017

El PP exigeix a Cort que doni la cara per la "pèssima gestió" de la façana marítima

La portaveu popular ha acusat Antoni Noguera i José Hila d'amagar una nova sentència del TSJIB que condemna l'Ajuntament a pagar més d'un milió d'euros a Endesa

Ara Balears
2 min
Cort vol recuperar l’edifici de 
 La façana marítima per a usos socials i administratius.

PalmaEl grup municipal del PP ha criticat aquest dilluns el govern de l'Ajuntament de Palma que va encapçalar fins fa poc el socialista José Hila, per "la nova garrotada judicial a la pèssima gestió" de l'assumpte de la façana marítima.

La portaveu del PP a Cort, Marga Durán, ha assenyalat que en la passada junta de govern l'equip municipal es va assabentar de la sentència del Tribunal Superior de Justícia que condemna l'Ajuntament a pagar a Endesa la quantitat d'1.207.890 euros per les factures relatives a la urbanització de la façana marítima que en el seu moment va haver d'assumir l'empresa.

Durán ha explicat, en una nota emesa pel seu partit, que la sentència "declara disconforme a l'ordenament jurídic els actes administratius impugnats i reitera la invalidesa de la modificació del PGOU Sector Llevant-Façana Marítima, com el Partit Popular va advertir fa vuit anys".

Marga Durán ha comparegut acompanyada de Lourdes Bosch.

La portaveu ha explicat que dels comptes municipals haurà de sortir un altre milió d'euros "que se sumarà als 46 milions de possible indemnització derivats de la sentència número 134, en la qual es va declarar la invalidesa de la modificació del PGOU Sector Llevant-Façana Marítima".

"Hila i Noguera han de donar la cara davant el fracàs del seu projecte de la façana marítima. Els ciutadans mereixen una explicació, han de saber d'on es trauran els doblers per fer front a les indemnitzacions, en quins terminis s'afrontarà la sentència i, sobretot, com pensen solucionar la problemàtica econòmica i urbanística originada per l'anul·lació del planejament de la façana marítima", ha dit la portaveu popular a Cort.

stats