SUCCESSOS
Balears 01/08/2016

La Policia ja disposa de pistes que podrien ajudar a detenir el piròman dels contenidors

La batlessa d'Alaior reconeix que els veïns han traslladat a la Policia detalls que podrien fer avançar la investigació

Ivan Martín
1 min
Imatge de la crema de contenidors.

AlaiorLa Policia podria tenir pistes sobre l'autor o autors dels incendis a diversos contenidors de Ciutadella i Alaior. Així ho ha manifestat la batlessa d'Alaior, Coia Sugrañes, qui admet confiar "que les forces de seguretat trobin el responsable d'aquests actes vandàlics que posen en perill la convivència". Aquest diumenge es van incendiar tres contenidors més a Alaior i ja en són 14 els calcinats en aquest terme municipal.

Cal recordar que aquests actes es repeteixen des del mes de gener, quan a Ciutadella es va iniciar l'onada d'incendis. Tot i que en cap moment s'han tingut pistes sobre l'autoria dels fets, Sugrañes destaca la col·laboració veïnal com un element clau, ja que "han estat els veïns qui han comunicat a la Policia detalls que podrien ajudar en la investigació". La batlessa d'Alaior ha aprofitat per tornar a condemnar aquests "actes, que no tenen nom", i remarca que ahir van haver de traslladar tres policies municipals a l'hospital per inhalació de fum.

Entre Ciutadella i Alaior ja s'han cremat 39 contenidors de manera provocada, amb components químics accelerants que han facilitat una fugida còmoda. En aquests mesos s'ha incrementat la vigilància en els municipis afectats pel piròman, però tota la precaució ha estat poca.

stats