El Govern reforçarà la Policia Local de Formentera

L'anunci coincideix amb la protesta que es farà dimecres per denunciar els robatoris que han tingut lloc durant els darrers dies a l'illa

El Govern de les Illes Balears reforçarà la Policia Local de Formentera mitjançant una disposició addicional de la Llei de coordinació de policies locals, aprovada el 5 de desembre pel Parlament balear, segons que ha destacat aquest dimarts el Consell de la pitiüsa menor.

La institució ha ressaltat en un nota que aquesta disposició, impulsada per la diputada de la pitiüsa menor Silvia Tur, "marcarà un abans i un després en el funcionament dels cossos de seguretat a Formentera".

La institució ha fet aquesta anàlisi un dia abans de la protesta contra els robatoris registrats en els últims dies en habitatges de l'illa, una concentració que es farà aquest dimecres a les 20 h a la plaça de Sant Francesc, sota el lema 'Volem una Formentera segura'.

Pel que fa a la disposició, el Consell de Formentera ha destacat que era "una eina més per disposar de més efectius de Policia Local".

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF