Publicitat
Publicitat

TWITTER

La polèmica pels toros revifa arran d'un tuit de Jorge Campos

L'actualitat, en una selecció de piulades

Barriades ‏(@barriades): "Català a les aules no! No adoctrineu! Molt millor anar als toros amb nins...@CirculoBalear".

Toni de can Forn (‏@toninadalurrea): "Ho repetesc: què passaria si els toros fossin una tradició catalanista??".

Miquel Salamanca ‏(@MiquelSalamanca): "L'excés de calor ha fet avançar la collita d'ametlla a zones de Mallorca. Diu la pagesia que poc bessó i molt secall".

Ernest ‏(@Ribalaiga): "Bon dia a tothom. Sense notícies de la fresca. El sol es dedica des del primer minut a escalfar sense compassió. Avui, ni vent".

Miquel À. Pons (‏@mapons2): "L'augment d'auxiliars de conversa per a aquest curs és molt bona notícia. Més ho és saber que faran 12 hores al centre, i no 6".

Amadeu #SOSKobane (‏@amadeucorbera): "Fondeigs il·legals a la cala de Banyalbufar, ahir capvespre. No aturaven d'arribar-ne. @GOBMallorca @Terraferida".

Guillem Bosch ‏(@candelaigua): "Tombar les barreres de finques particulars per no caminar 200 metres. Si no sabeu gaudir del paradís, no vingueu".

Juanjo Cardona ‏(@JuanjoGxE): "Guanyada la batalla a #IbizaShore, ara la guerra és recuperar el control, canviar el model d'illa i que no faci vergonya ensenyar Eivissa".

Fanny Tur Riera ‏(@FannyTurRiera): "Gràcies a tota la gent que ha dit no: 'L'MTV renuncia a gravar el programa 'Ibiza Shore' a l'illa'".

Jose ‏(@nefeerr): "El 15% de la població pateix pobresa energètica, però la UE, l'FMI i la majoria de mitjans només parlen del fet que els salaris i les pensions són massa alts".

J.M.C ‏(@JmCalds): "#spice girls es veu que volen tornar i trepanar les nostres orelles un altre cop. Vaig a comprar taps".

Clara Morales ‏(@claramoralesf): "Aturau de cercar, perquè és possible que aquesta sigui la millor notícia de l'estiu".

Mateo Cañellas ♥Sport ‏(@mateocanellas): "Aquesta tendència de viure de cara a les xarxes socials fa que cada vegada tinguem menys vida real i més vida decorativa".

Etiquetes