Societat
Balears 23/09/2013

Plega Marisol Fernández, regidora de MÉS a Palma

Fernández acaba de presentar la renúncia a l'acta de regidora "per motius personals". Serà substituïda per Neus Truyol, coordinadora d'IniciativaVerds a Palma i següent en la llista

A. Zurimendi
1 min

PalmaLa portaveu adjunta del grup municipal MÉS a l'Ajuntament de Palma, Marisol Fernández, acaba de presentar formalment avui dematí la renúncia a l'acta de regidora a la secretària del ple.

Serà substituïda per Neus Truyol, coordinadora d'IniciativaVerds a Palma. Truyol era la número 4 a la llista que MÉS presentà a les eleccions municipals del 23 de maig de 2011 i, per tant, la candidata següent.

Segons apunten des de la coalició, els motius són estrictament personals, fruit de la reflexió i el sentit de la responsabilitat. "Davant la complexitat del temps actual, el nivell de dedicació que exigeix el càrrec públic i el projecte polític, a banda de les responsabilitats de projectes professionals i personals, han obligat Marisol Fernández a prendre aquesta determinació", defensen els ecosocialistes. Marisol Fernández deixa el càrrec públic, però continuarà implicada en la coalició per convicció i responsabilitat.

La Junta de Portaveus de Cort inclourà la seva renúncia en l'ordre del dia del ple que es durà a terme aquest dijous, dia 26 de setembre, però com a darrer punt, per tal de permetre el debat i la participació de la regidora en les proposicions que ha presentat per a aquesta sessió. Per tant, la renúncia es farà efectiva l'endemà del ple.

stats