Balears 12/09/2014

Plantada de les famílies d'Alaró en protesta per l'escala d'incendis

L'actual edifici d'Educació Infantil es va construir fa 80 anys i actualment al primer pis hi ha 5 aules amb un centenar de nins i nines d'entre 3 i 5 anys

2 min

L'APIMA del CEIP Sant Bartomeu ha convocat una plantada avui a les 9 del matí a la porta de l'escola d'Infantil per protestar pel fet de començar un nou curs sense tenir escala d'emergència a l'edifici. Totes les famílies han esperat al pati a les 9 del matí i els nins i nines no han pujat a les aules fins que ha acabat la concentració. A l'acte s'hi han sumat el director del centre, Jordi Escudero; el batle d'Alaró, Joan Simonet, i representants dels partits polítics de l'oposició.

El director ha informat que ahir varen rebre el compromís de la Conselleria de dur a terme aquesta obra en els propers mesos. Des de l'APIMA, el seu president, Tomeu Noguera, ha afegit que d'ençà que es va anunciar la convocatòria d'aquesta plantada s'han accelerat de manera sorprenent tots els tràmits per intentar agilitar el projecte i, a la vegada, aconseguir que es desconvocàs la protesta. L'APIMA recorda que actualment estam exactament igual que fa 9 mesos, quan la consellera Joana Maria Camps es va comprometre amb l'associació i el batle a fer l'obra de l'escala quan tingués doblers d'un fons europeu. Ara ha estat el director general de Planificació, Bartomeu Isern, qui s'ha compromès a executar l'obra en breu. Esperam que aquesta vegada sigui cert.

Els representants de l'APIMA continuarem vetllant perquè tots els tràmits administratius siguin ràpids i realment s'instal·li l'escala aquest curs. Volem destacar que d'ençà de la convocatòria de la plantada -fa una setmana-, s'ha passat de dir-nos que l'obra era impossible perquè no hi havia pressupost -el dilluns- a anunciar-nos que finalment han trobat fons per encarregar el projecte i licitar l'obra enguany.

Fa més de 10 anys que el CEIP Sant Bartomeu reclama l'escala d'incendis. L'actual edifici d'Educació Infantil es va construir fa 80 anys i actualment al primer pis hi ha 5 aules amb un centenar de nins i nines d'entre 3 i 5 anys.

stats