Balears 17/08/2013

Una quinzena de persones escridassa Jaume Matas a Sóller

Els joves del Col·lectiu Albaïna s'acostaren a Jaume Matas i li lliuraren sobres de manera simbòlica

Ara Balears
2 min
Una quinzena de persones escridassa Jaume Matas a Sóller

Sóller.Un grup d'unes quinze persones del Col·lectiu Albaïna varen cridar ahir horabaixa a l'expresident Jaume Matas "corrupte" i "lladre" quan aquest va baixar del tramvia a l'estació de tren de Sóller, on era de visita amb la seva esposa, Maite Areal.

Els grup, integrat principalment per joves, va aprofitar la presència de l'expresident del Govern de les Illes Balears per fer una convocatòria espontània després que algunes fonts els comunicassin que Matas i la seva dona eren de passeig per la ciutat. Els activistes varen aprofitar l'ocasió i volgueren reivindicar la seva crítica a la gestió de Matas, que ja té una condemna confirmada pel Tribunal Suprem i està immers en altres processos judicials, tots relacionats amb casos de presumpta corrupció.

Els joves s'acostaren a Jaume Matas i li lliuraren sobres de manera simbòlica, en al·lusió als casos de corrupció declarats durant la seva legislatura i a la investigació del cas Bárcenas, que en aquests moments sacseja el Partit Popular.

L'esbronc espontani va ser seguit per la mirada atenta de curiosos, ja que l'escena no va passar desapercebuda. Altres persones també cridaren "corrupte" a Matas quan presenciaren el lliurament dels sobres per part dels joves.

Jaume Matas va reaccionar amb calma davant la crítica i "l'escena", i fins i tot va agafar els sobres que li va oferir un dels joves del Col·lectiu Albaïna.

Cal recordar que no és la primera vegada que l'expresident s'enfronta a situacions de tensió protagonitzades per ciutadans que quan se'l troben passejant per diferents indrets de Mallorca decideixen fer-li arribar la seva indignació per la gestió dels recursos públics, avui sota investigació judicial en molts de casos, i amb una condemna ferma ja en el cas d'una de les peces de l'expedient sobre el Palma Arena, la que confirma que l'expresident va cometre tràfic d'influències i li imposa 9 mesos de presó.

stats