Més de 3.000 persones cerquen feina la primera jornada de la Fira de l'Ocupació

S'han lliurat 5.400 currículums només durant el matí al Palma Arena

3.148 persones visiten la Fira de l'Ocupació, que s'ha iniciat aquest dimarts al Palma Arena, per cercar feina. S'han entregat 8.480 currículums. Hi ha 54 empreses que ofereixen prop de 500 ofertes de feina fins demà.

El batle de Palma, José Hila, ha visitat la fira i ha assegurat que "la bona acollida demostra que encara hi ha moltes persones que cerquen una oportunitat de feina". En aquest sentit, ha destacat la necessitat de col·laborar amb el sector privat per ajudar a crear llocs d'ocupació. Per això mateix, ha agraït a les empreses la participació. "Els ciutadans que vagin al Palma Arena tindran ofertes de feina reals", ha assegurat.

La regidora de Treball, Joana Maria Adrover, ha recalcat que la fira "acull moltes empreses" i espera que sigui d'utilitat per als ciutadans. L'esdeveniment  té lloc entre aquest dimarts i aquest dimecres entre les 10 h i les 13.30 h i les 15 h i les 18.30 h.

S'hi ofereix l'oportunitat de fer entrevistes de feina 'in situ'. Les ofertes que es presenten són per cobrir durant els propers mesos.

EDICIÓ PAPER 22/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF