Balears 24/06/2015

Podem, pendent de les seves bases per garantir el sí a Armengol

Qui serà portaveu parlamentària, Laura Camargo, ha estat cridada avui a consultes per la presidenta del Parlament, Xelo Huertas

Ara Balears / Efe
1 min
Laura Camargo en la seva trobada amb la presidenta del Parlament, Xelo Huertas. / I. BUJ

PalmaPodem ha mostrat avui el seu suport a la investidura de Francina Armengol com a presidenta de Balears, a l'espera del resultat de l'enquesta que ha realitzat entre les seves bases i el resultat de les quals es coneixerà aquesta tarda.

La portaveu d'aquest grup en el Parlament, Laura Camargo, s'ha reunit avui amb la nova presidenta d'aquesta institució, Xelo Huertas, que està rebent els grups per veure a qui donen suport amb vista al nomenament del nou responsable de l'Executiu balear. En sortir de la trobada, Camargo ha al·ludit al "preacord" aconseguit la setmana passada amb PSIB i MÉS perquè Armengol sigui presidenta i Xelo Huertas, presidenta del Parlament balear.

El suport de Podem a la investidura d'Armengol ha de ser ratificat pels militants de Podem a través de l'enquesta realitzada per internet. La pregunta realitzada a les bases és si estan conformes que Podem faci costat a un govern que eviti que la comunitat autònoma sigui gestionada per un Govern del PP, una qüestió que amb moltes probabilitats tindrà un suport majoritari.

stats