IGUALTAT
Balears 30/12/2016

"Per aquest 2017, vull que els meus pares m'apuntin a classes de ball"

"A la meva tieta Marina i a la seva dona Marta vull que els porteu un infant, com fa tant de temps desitgen", demana un nin als Reis Mags en un vídeo de l'IBD que convida a "regalar igualtat"

Ara Balears
1 min

Palma"Estimats Reis Mags, aquest any no vull joguines. M'agradaria que les tasques de casa que fa la meva mare quan arriba de la feina fossin compartides amb el meu pare. Així, ella també tendrà temps d'anar al gimnàs o anar a bàsquet un cop a la setmana. Vull que a la meva germana li porteu aquell Lego que tant li agrada per fer robots. A la meva tieta Marina i a la seva dona Marta vull que els porteu un infant, com fa tant de temps demanen. Així serem un més i tendrem una cosineta o un cosinet. I per jo, com que no vull joguines, m'agradaria que el 2017 els meus pares m'apuntin a classes de ball. Per aquest Nadal, vull que els Reis Mags em regalin igualtat".

"I tu, que desitges aquest Nadal?", es la pregunta que llança l'Institut Balear de la Dona (IBD) aquest Nadal en un vídeo publicat aquesta setmana, quatre dies abans de que tots els partits representats en el Consell de Mallorca s'unissin en un pacte comú per garantir la igualtat entre homes i dones i dur endavant, independentment de qui governi en el futur, accions per eradicar la violència masclista. La firma de l'acord ha finalitzat aquest divendres amb un aplaudiment en memòria de totes les dones assassinades per violència masclista.

stats