Balears 03/11/2016

Podem ofereix als ciutadans la possibilitat de fer preguntes a Matas

L'expresident de les Illes compareixerà en la comissió d'investigació de les autopistes d'Eivissa

Ara Balears
1 min
El muntatge que ha realitzat Podem per cridar a la participació.

PalmaLa portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo, ha convidat els ciutadans que estiguin interessats a fer alguna pregunta a l'expresident del Govern Jaume Matas que la formulin en el perfil de la formació a la xarxa social Facebook.

Sobre la compareixença prevista per a aquest divendres a la comissió parlamentària sobre les autopistes d'Eivissa del "molt corrupte" Matas, Camargo ha dit que Aitor Morràs formularà a l'expresident la pregunta que sigui la més votada entre aquells que en facin alguna en el perfil, ha informat Podem en un comunicat.

"Tindrem un foto que serà un mirall de la vergonya", ha dit Camargo sobre la compareixença de Matas, perquè el grup popular tindrà davant "el seu millor representant, però el pitjor per als interessos de la ciutadania pel robatori que va cometre".

Matas està citat a comparèixer a la comissió després d'haver passat "per la presó, pel Consell de Ministres i el Consolat", ha dit Camargo.

La portaveu de Podem ha criticat que el grup popular rebutjàs ahir una comissió parlamentària sobre Sa Nostra i ha assegurat que prova que "el PP ha demostrat que no li agraden ni les lleis ni els tribunals, però que especialment el que li fa urticària són les comissions d'investigació".

" data-width="500">

stats