Balears 25/10/2017

Oberta la convocatòria per a les proves de català de gener de 2018

S’han produït alguns canvis al calendari en comparació a convocatòries passades amb l’objectiu de reduir els terminis

Ara Balears
1 min
La Direcció General de Política Lingüística té prevista una segona convocatòria anual de proves, al voltant del mes de maig de 2018

PalmaLa Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Política Lingüística, ha obert la convocatòria de proves de català de gener de 2018.

Al BOIB de 24 d’octubre es publicà la resolució de la directora general de Política Lingüística per la qual es convoquen les proves de gener de 2018 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu que expedeix la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

S’han produït alguns canvis al calendari en comparació a convocatòries passades amb l’objectiu de reduir els terminis. Així doncs, es preveu realitzar algunes de les proves escrites entre setmana (en aquest cas, a l’horabaixa):

  • Dimarts 23 de gener: proves escrites dels nivells A2 i B2
  • Dissabte 27 de gener: proves escrites dels nivells B1, C1 i C2
  • Dimecres 7 de febrer: proves escrites de llenguatge administratiu (LA)
  • Dissabte 17 de març: proves orals dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2

Cal destacar l’augment d’inscripció que s’ha registrat a les darreres convocatòries de proves; a la de gener de 2017, per exemple, hi va haver 5.930 inscripcions i es preveu que aquesta tendència a l’alça continuï. Com és habitual, la Direcció General de Política Lingüística té prevista una segona convocatòria anual de proves, al voltant del mes de maig de 2018.

stats