Balears 06/04/2017

Noguera: "Hi ha algú que ens vol fer mal com a projecte"

El regidor demana que "s'objectivi" la situació per "no anar a cop de titular"

Carmen Buades
1 min
Noguera ha defensat l'actuació "honesta" de MÉS

PalmaEl tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne de Cort, Antoni Noguera, ha assegurat aquest dijous que "hi ha algú que ens vol fer mal com a projecte", en referència als efectes que està adquirint la crisi de govern pels contractes menors que algunes conselleries de MÉS per Mallorca i la seva regidoria varen adjudicar al cap de campanya del vicepresident del Govern, Biel Barceló.

"M'agradaria que s'objectivàs més la situació" en lloc d'anar "a cop de titular", ha afirmat Noguera. El contracte que va fer-se des de l'Ajuntament "va tenir resultats brillants" i "ja està a disposició de la Fiscalia", ha explicat el regidor, qui també ha insistit que la policia no s'ha presenciat avui a les dependències municipals per demanar informació.

Noguera ha reconegut que "hi ha contractes èticament reprovables", però alhora considera que "s'han assumit les responsabilitats polítiques" necessàries. "MÉS per Mallorca ha actuat sempre de manera honesta, no se'ns pot dir que som mala gent", ha afirmat.

Si bé ha admès que al partit hi ha "certa preocupació", el futur batle de Palma ha volgut fer una crida a la calma i ha recordat que "no s'ha fet res que no sigui legal", però que des de l'Ajuntament es treballa per tal de "revertir aquesta situació".

stats