Balears 18/12/2017

La mesa negociadora pel conflicte amb el personal d'Acciona a l'aeroport es constitueix avui

L'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació engegat per l'empresa després de la fallida de Niki afecta 180 treballadors

Ara Balears
1 min
La boira provoca que un vol Eivissa-Palma no aterri a Son Sant Joan

PalmaLes converses entre Acciona i el seu personal començaran aquesta setmana. Els sindicats constitueixen la mesa negociadora aquest dilluns per parlar de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que va fer l'empresa a causa de la fallida de l'aerolínia Niki. Aquesta mesura afecta 180 treballadors de les Balears, segons que ha informat IB3, i les organitzacions sindicals reclamen que el personal sigui subrogat per les empreses que quedin a càrrec del treball i els 'slots' de Niki.

Com va apuntar el sindicat Som Sindicalistes en un comunicat, "allò que succeeixi arran de la fallida de Niki, unida a la de AB, es podia haver evitat, o, si més no minimitzat, si el conveni del sector de 'handling' no s'hagués quedat obsolet i no hagués estat insuficient, els sindicats majoritaris no s'haguessin adormit en els llorers i Aena no afavorís la precarització laboral brutal del sector".

stats