MEDI AMBIENT
Balears 22/11/2016

Na Marmoleta, na Gada i na Vera tornen a la mar

Les tres tortugues marines han estat alliberades aquest dimarts dematí després de recuperar-se al Palma Aquarium

Ara Balears
1 min

PalmaTres tortugues marines han estat alliberades aquest dimarts després de mesos de recuperació en el Palma Aquarium, en col·laboració amb l'Hospital Veterinari Aragó.

L'alliberament de na Vera, na Gada i na Marmoleta, tres exemplars de tortuga marina Caretta, s'ha realitzat amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

També hi han col·laborat els Agents de Medi Ambient (AMA), el COFIB, el CREM d'Eivissa, l'Ajuntament de Campos i el Palma Aquarium. A més, s'ha volgut donar a conèixer la tasca dels professionals als més joves, per la qual cosa alumnes de Batxillerat de l'IES Damià Huguet de Campos han assistit a la posada en llibertat de les tortugues.

Aquest tipus d'accions tenen com a objectiu alertar la societat balear de la importància que té la protecció de les espècies i els ecosistemes per garantir la supervivència com a planeta.

De manera especial es pretén conscienciar els joves, que seran els protagonistes del canvi d'actituds que permetin viure en harmonia amb la naturalesa.

stats