Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE...

El monòlit 'cogombre' de la Feixina i altres 'hits' del ple de Cort

De la "política xampinyó" al "neoliberalista, però intel·lectual" Aguiló

Xampinyons i cogombres

El monument de la Feixina, protagonista del ple

La sessió plenària d'aquest dimecres a Cort ha tingut una connotació alimentària. El regidor de Ciutadans, Pedro Ribas, ha definit les actuacions en relació als pisos buits com a "política xampinyó", alhora que ha criticat "l'actitud inhumana dels bancs" i, fent broma, ha dit que l'expulsarien del partit. Però si una cosa ha fet riure els assistents al ple ha estat el "cogombre" que ha entonat el regidor de Cultura, Miquel Perelló. Després de les diferents al·lusions a l'alimentació, ha demanat a veure si ell s'hauria de referir al monument de la Feixina com un "cogombre". La regidora del PP, Marga Duran, li ha contestat que es tractava d'un tema "molt seriós" i que no  valoraria les paraules de Perelló.

Velles i noves amistats

El PP posa en dubte la bona relació entre Noguera i Hila

En una de les seves intervencions, el regidor del PP, José Ignacio Aguiló, ha posat en dubte la continuïtat de la bona relació entre Antoni Noguera i el batle, José Hila. En concret, s'ha referit a la gestió que pot deixar Noguera a Hila quan realitzin el canvi de batlia. Noguera ha contestat a Aguiló que la relació entre ell i el batle socialista "és millor que la del senyor Rodríguez amb el senyor Isern la legislatura passada".

Neoliberal, però intel·lectual

Noguera torna la jugada a Aguiló

La 'tensió' entre Noguera i Aguiló no ha acabat aquí. El regidor de MÉS ha mostrat 'admiració' a Aguiló com a "intel·lectual". En concret, Noguera ha definit Aguiló com a "neoliberal, però intel·lectual". La sessió del ple ja venia encesa des del començament quan partidaris i detractors de l'enderrocament de la Feixina s'hi han escridassat.

Recollida de firmes pel monòlit franquista...

...i propaganda d'una exposició d'obres del seu arquitecte

ARCA i els defensors del monument franquista s'han mogut fins davant El Corte Inglés per recollir firmes en defensa del monòlit. 'Per sentiments, història i reconciliació' es podia llegir en el cartell exposat. ARCA ha volgut aprofitar l'ocasió per fer propaganda de l'exposició fotogràfica d'obres de Francisco Roca Simó, l'arquitecte del polèmic monument.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF