Balears 23/07/2015

Miquel Vidal, elegit president interí del PP sense votació

Substituirà José Ramón Bauzá fins al congrés autonòmic que es durà a terme després de les eleccions generals

Ara Balears / Efe
1 min
Vidal i Bauzá durant la reunió del consell executiu dels conservadors. / ISAAC BUJ

PalmaEl Partit Popular ha culminat el procés de relleu de José Ramón Bauzá al capdavant del partit amb l'elecció de Miquel Vidal com a nou president del PP balear. El fins ara secretari general dels conservadors ha estat elegit "per aclamació", tal com ell mateix ha indicat. És a dir, no ha estat necessària una votació per convertir-lo en el màxim dirigent del partit, una opció que el mateix nou president del partit ja havia anunciat que utilitzaria si fos necessari.

"És una solució temporal", ha recordat Vidal després de la designació. La seva tasca serà dirigir l'organització fins al congrés autonòmic que es durà a terme després de les eleccions generals de finals d'any. Així, Vidal substituirà un Bauzá que ha llegit la carta de comiat que ha enviat als afiliats.

En la seva intervenció, Vidal ha apel·lat a la "unitat" del PP illenc i ha demanat "lleialtat" als seus companys. A més, ha demanat disculpes a afiliats, simpatitzants i votants dels conservadors per "la imatge que han vist aquests mesos", en referència a les disputes obertes entre diferents sectors del partit a conseqüència de la pèrdua de la majoria absoluta i, en conseqüència, del govern de les principals institucions de les Illes.

Recuperar la unitat que ha caracteritzat els conservadors és un dels reptes de Vidal fins al congrés autonòmic, en el qual el nou president serà elegit per vot directe de la militància.

Vidal també ha subratllat el "repte" que suposa posar-se al capdavant del partit, encara que sigui de manera interina, i ha assegurat que mantindrà l'organigrama de l'organització. No obstant això, ha puntualitzat que "la manera de fer feina canviarà perquè cada persona té una manera de treballar".

stats