ARA DIUEN QUE...
Balears 12/01/2017

Miquel Ensenyat vol ser extremeny

El president del Consell respon a Ciutadans si vol "que siguem 100% catalans"

Ara Balears
1 min
El candidat de MÉS al Consell de Mallorca

PalmaEl president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assegurat aquest dijous que, si el fessin triar, "voldria que fóssim extremenys", després que Ciutadans li fes una pregunta sobre la "imposició" del català demanant al president si la seva intenció és "que siguem 100% catalans". "Si allò que es xerra des del cap de Gata fins a Finisterre és espanyol, m'està dient que des dels Pirineus fins a Alacant i l'Alguer hi ha 13 llengües? No diguem dois", ha respost Ensenyat.

Vidal i Sagreras dinen amb el 'sector crític'

El president del PP, Miquel Vidal; el secretari general, Tià Sagreras, i l'exconseller de Turisme Jaime Martínez han dinat plegats aquest dijous en el reservat d'un restaurant del centre històric de Palma. Martínez és una de les cares visibles del sector "crític" que planeja presentar una candidatura alternativa a la més que probable que encapçalarà l'exconseller d'Agricultura Biel Company. Sagreras ha negat que estiguessin explorant la possibilitat de tancar una candidatura conjunta i ha qualificat la trobada com "un dinar que fem quasi a diari amb els companys i amics".

Podem es fa un embolic amb la transparència

Veus crítiques de Podem demanaven aquest dijous la dimissió de la direcció del partit a Mallorca per "opacitat" i "vulneració del codi ètic" en la designació d'alts càrrecs al Consell insular i la publicació dels seus salaris, que revelava la falta de donacions a què s'han compromès els membres de la formació morada. Des de la direcció expliquen, en canvi, que la informació no s'ha penjat correctament per part del Gabinet de Comunicació i que fa mesos que es va fer arribar un informe detallat amb les xifres a tots els cercles.

stats