Balears 07/02/2017

El Ministeri d'Educació es mostra favorable a reduir progressivament el nombre d'interins

A les Illes són un 35% dels docents, la major proporció d'Espanya

Ara Balears
1 min
Martí March i Marcial Marín, a la reunió d'avui.

PalmaEl conseller d'Educació, Martí March, s'ha congratulat aquest dimarts que el Ministeri d'Educació sigui favorable a la reducció del nombre d'interins mitjançant l'alliberament de la taxa de reposició als pressupostos de l'Estat per a enguany.

March s'ha reunit a Madrid amb el secretari d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, Marcial Marín, a qui ha demanat que se suspengui aquesta regulació que fixa quina proporció de funcionaris nous han d'ingressar amb relació als que abandonen el lloc per jubilació.

Amb aquesta petició, March vol donar estabilitat als interins, que a les Illes són un 35% dels docents, la major proporció d'Espanya.

"Amb el pressupost estatal encara sense aprovar, continuarem pressionant per fer possible que en la convocatòria de 2017 puguin sortir el màxim de places possibles", ha ressaltat el conseller.

En un comunicat, el seu departament remarca que l'objectiu és convocar unes 2.000 places docents en les oposicions que es convoquin aquests anys. A finals de febrer o principis de març es podrà fixar la quantitat definitiva per a la prova de 2017.

stats