Publicitat
Publicitat

Societat

Un miler de docents ja han signat per votar la vaga indefinida

Tot i així, l'Assemblea de Docents assumeix que no arribarà abans a les 4.000 firmes abans de dia 30, de forma que allarguen el període per a recollir signatures als dies 2 i 3 de setembre i així pugui convocar l'assemblea general fins el dia 4

Activistes de l'Assemblea de Docents iniciaren ahir el recompte dels primers fulls de signatures a favor de la convocatòria d'una assemblea general i oficial de tots els mestres de les Illes, que s'han anat centralitzant. El resultat és que, fins ara, ja han recollit al voltant de 1.000 signatures.

El comitè de vaga de l'Assemblea de Docents "valora molt positivament" aquesta xifra. "En només dues setmanes, a l'agost, en plena època de vacances, hem obtingut aproximadament el 25% de les firmes que necessitam", remarquen des del comitè. L'Assemblea ha instal·lat prop de 40 punts de recollida de signatures arreu de l'Arxipèlag.

Ara bé, des de l'Assemblea també constaten i reconeixen la dificultat d'obtenir durant la setmana que ve la totalitat de les 4.000 signatures necessàries per poder convocar l'assemblea de votació, el proper 30 d'agost.

És per això que el comitè de vaga s'ha proposat ara aconseguir les signatures entre els dies 2 i 3 de setembre, aprofitant que el professorat ja haurà tornat a les escoles. "Consideram que durant aquests dos dies serem capaços d'arreplegar les que ens faltin", explica Iñaki Aicart, un dels portaveus de l'Assemblea. "I llavors estarem en condicions de convocar l'assemblea per a dia 4 de setembre".  

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF