Balears 11/05/2017

MÉS prepara una esmena contra la proposta 'antiinterins' de Rajoy

Els ecosobiranistes intentaran revertir les intencions del PP al Senat a través de Compromís

Ara Balears
1 min
MÉS calcula que 2500 interins podrien veure's afectats per la proposta del Govern Rajoy.

PalmaMÉS per Mallorca ha anunciat que prepara una esmena que presentarà en el Senat a través de Compromís en contra de la proposta del govern Rajoy de limitar a tres anys els contractes dels interins.

La co-coordinadora Bel Busquets denuncia que la mesura pot afectar 2.500 interins dels 4.000 que hi ha a les Balears. "La inestabilitat que vol crear el govern espanyol als docents interins és inassumible i va en contra de la comunitat educativa", ha assegurat Busquets, qui ha afegit que es crearia una situació que perjudicaria l'estabilitat dels centres educatius i també la feina de les persones que es troben en situació d'interinatge, ja que cada tres anys es canviarien els interins de les borses.

"Es tracta d'una mesura contra els serveis públics de qualitat, ja que provoca una situació d'inestabilitat de les plantilles que va en perjudici del professorat, dels alumnes i dels centres”, ha lamentat Busquets. Alhora, ha assenyalat que la proposta afectaria encara més les Balears que la resta del territori espanyol, perquè "tenim la xifra més alta d'interins de tot l'Estat, un 32,9%".

MÉS per Mallorca ha posat en dubte, a través d'un comunicat, l'estalvi econòmic que representa la mesura i ha denunciat la falta de sensibilitat cap al sector educatiu.

stats