Balears 13/11/2017

MÉS per Menorca exigeix que el Govern de les Illes no doni suport a l'aplicació de l'article 155

La formació menorquina vol que en la propera reunió de seguiment del Pacte es posin sobre la taula la situació catalana i els efectes que pot tenir en la governabilitat illenca

Ara Balears
1 min
Nel Martí, en una imatge d'arxiu d'una reunió amb la presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaMÉS per Menorca vol que en la propera reunió dels signants dels Acords pel Canvi se censuri el suport del PSOE a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya.

En un comunicat, la formació menorquina assenyala que el seu plantejament serà exigir que el Govern i la seva presidenta no "juguin, de manera directa o indirecta, a avalar una candidatura o manifestació a favor del 155".

El diputat de MÉS per Menorca Nel Martí aclareix que "no vol posar-li les coses fàcils al PP, primer responsable de l'aplicació de 155", però creu necessari expressar el malestar del seu partit pel suport del PSOE a "una mesura antidemocràtica i poc respectuosa amb el poble de Catalunya".

Martí adverteix que, si el PSIB actua en favor de la intervenció de l'autonomia catalana, podria consultar les bases de MÉS per Menorca sobre una ruptura de l'acord de governabilitat.

stats