POLÍTICA
Balears 22/09/2016

MÉS per Mallorca critica la falta de consens en el projecte de remodelació de Son Dureta

La formació lamenta l'absència de pacte a l'hora d'establir prioritats en les inversions en noves infraestructures

Ara Balears
2 min
Bel Busquets de MÉS per Mallorca.

PalmaMÉS per Mallorca critica que el pla d'usos de Son Dureta no hagi estat consensuat amb la resta de partits que formen el Govern. La formació assegura que no s'oposa a l'hospital, "sinó a la priorització d'aquesta infraestructura i a l'absència de pacte".

Després de la publicació del projecte inicial de reforma de l'antic hospital de referència de les Balears, MÉS per Mallorca ha emès un comunicat en el qual afirma que "l'anunci del pla director d'usos de Son Dureta és una proposta de la Conselleria de Salut. Els consellers i conselleres de la formació ecosobiranista que formen part del Govern de les Illes Balears asseguren que aquest pla d'usos no s'havia negociat en el si de l'executiu balear".

MÉS assegura que no entra a valorar la idoneïtat o no d'aquest pla d'usos perquè en desconeix els detalls i els arguments que ho justifiquen. "No ens oposam a l'hospital, sinó a la priorització d'aquesta infraestructura i a l'absència de pacte. També cal remarcar que aquesta infraestructura podria hipotecar les inversions d'anys", ha assegurat la portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets.

La formació recorda que la remodelació de Son Dureta és un dels punts de l'Acord de Governabilitat i que, per tant, MÉS per Mallorca vol que s'executi. "Això sí, des de MÉS es vol remarcar que un projecte d'aquestes característiques ha d'estar completament consensuat amb els partits que integren el Govern, la societat civil, entitats professionals i els grups de l'oposició, perquè entenem que va més enllà d'una sola legislatura", afegeix en el comunicat.

"MÉS per Mallorca sempre ha apostat pel diàleg i per fer una gestió de govern amb consens. Lamentam profundament aquests fets, ja que no obeeixen a la dinàmica que havien seguit fins ara els partits signants dels Acords pel Canvi", conclou l'escrit.

stats