POLÍTICA
Balears 27/03/2017

MÉS: "És molt eloqüent que el PP obri les seves llistes als imputats"

"Aquesta decisió mostra el calvari judicial que li queda pendent al PP"

Ara Balears / Efe
2 min

PalmaEl portaveu de MÉS en el Parlament, David Abril, ha considerat aquest dilluns que és "molt eloqüent" que el PP balear torni a "obrir les seves llistes electorals als imputats", segons ha decidit el partit en ocasió de la celebració del quinzè congrés autonòmic dels populars.

En roda de premsa, Abril ha dit que aquesta decisió mostra "el calvari judicial que li queda pendent al PP" i, a més, ha advertit que en aquest congrés "s'ha parlat poc de la corrupció" que ha afectat en els darrers anys el PP i que encara l'afecta.

Abril ha qualificat d'"agredolça" la victòria de Biel Company enfront de José Ramón Bauzá, perquè, encara que ha guanyat la presidència per un ampli marge, ha quedat palès que Bauzá representa un nou "bloc" dins del PP, quelcom de "nou a la dreta balear".

També s'ha referit al "poc suport" de la direcció estatal al PP de les Illes Balears perquè el seu president, Mariano Rajoy, va decidir acudir al congrés del PP de Catalunya, on els populars són un partit "ultraminoritari", mentre que a les Illes Balears aspiren a ser alternativa de govern.

Un altre dels aspectes dels quals ha parlat Abril és que el nou president del PP balear ha reconegut durant el congrés que "s'ha acabat el PP de les majories absolutes" i que necessitaran l'acord i el suport de Ciutadans i d'El Pi. "Millor ens ho posen a les esquerres", ha postil·lat.

També ha al·ludit a la presentació de candidatura de Susana Díaz per liderar el PSOE en un acte a Madrid al qual va assistir un "elenc d'enterradors del socialisme", en al·lusió a veterans polítics que li van donar suport com Felipe González o Alfonso Guerra.

Abril ha assenyalat que Díaz ha d'entendre que Espanya "no és Andalusia" i ha confiat que els militants "salvin" el projecte socialista perquè "necessitam un PSOE fort".

stats